Boka Taxi –
Göteborg eller Landvetter?

Förboka via formulär

Förboka taxi? Är du en människa som gillar att planera, eller har du kanske bara bra framförhållning?

Givetvis har vi ett alternativ för dig också. När du ska boka en taxi kan du göra det i god tid. Att förboka en bil är enkelt och du gör det snabbt här på hemsidan. Vid förbokning av en taxi hos oss kan du också ange önskemål som t.ex. husdjur, bälteskudde eller annat.

Om du behöver boka taxi till eller från Landvetter Flygplats så görs det enklast på vår hemsida. Vi ser sedan till att en förbokad taxi står redo efter att du har landat. Chauffören kommer att kontakta dig 10 minuter efter att flygplanet ankommit. Viktigast är att kontrollera så du är nåbar efter landning, så chauffören kan nå dig på det telefonnummer som du har angett vid bokningen.

Ska du åka nu? I så fall har det aldrig var enklare att boka en billig taxi i Göteborg eller till Landvetter. Om du behöver boka taxi så rekommenderar vi att du laddar ner vår app. Du kan sedan direkt i appen boka en bil. Det finns ingen enklare lösning för dig som vill ha tillgång till taxi i Göteborg dygnet runt. Via appen får du även en prisbild på vad resan kommer att kosta. Om du inte har tid att ladda ner appen just nu, då kan du alltid ringa till vår beställningscentral på telefonnummer 031-140140 så hjälper vi dig med din bokning där istället. Bokar du taxi till & från Landvetter får du alltid fast pris på vad din resa kommer att kosta, oavsett om du ringer till oss eller om du bokar direkt i appen. Kom ihåg: När vi mottagit din bokning och en bil är på väg, då skickas en bekräftelse alltid ut på e-post.

Alltid fast pris på resor mellan Göteborg och
Landvetter flygplats!

Kontakt

Besöksadress:
Utängarna 23
417 05 Göteborg

E-post: info@minitaxi.se

Ladda ned vår app! 

Följ oss! 

Copyright © MiniTaxi