FÖRETAGSKUNDER

Välkommen till Minitaxi – Din pålitliga partner för skräddarsydda taxi- och företagslösningar

Behöver ditt företag pålitliga och anpassade transporttjänster? Då har du kommit rätt! På Minitaxi erbjuder vi skräddarsydda lösningar för företag i behov av effektiva och pålitliga transporter. Med vårt breda utbud av tjänster och konkurrenskraftiga priser är vi det självklara valet för företagsresor.

Resor till och från Landvetter flygplats till förmånliga priser

Vi förstår att tid är pengar för företag och att snabba och pålitliga transporter till flygplatsen är avgörande. Våra erfarna och professionella förare ser till att ni kommer fram i tid och till ett förmånligt pris. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för resor till och från Landvetter flygplats, vilket gör oss till det bästa valet för företag som behöver smidiga och kostnadseffektiva transportlösningar.

Enkel hantering av transportkostnader med fakturabetalning

Vi vet att bokföring och hantering av transportkostnader kan vara tidskrävande för företag. Därför erbjuder vi fakturabetalning för alla era resor. Detta ger er en smidig och överskådlig hantering av era utgifter. Ni kan enkelt hålla koll på era transportkostnader och få en tydlig översikt över era resor.

Dygnet runt-service för att möta era behov

Vi förstår att företag har olika behov när det kommer till transport, och därför är vår service tillgänglig dygnet runt. Oavsett om ni behöver en taxi tidigt på morgonen eller sent på kvällen finns vi här för att hjälpa er. Vår målsättning är alltid att erbjuda en pålitlig och snabb service, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er verksamhet.

Smidig bokning och hantering via vår användarvänliga app eller mejl

För att göra det ännu enklare för er att boka och hantera era resor erbjuder vi möjligheten att beställa via vår användarvänliga app eller mejl. Ni kan enkelt boka er taxi i förväg eller i sista minuten, och vi ser till att ni får en snabb bekräftelse på er bokning. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och effektiv bokningsprocess för att underlätta för er.

Budtransporter till förmånliga priser

Utöver våra förmånliga priser till och från flygplatsen erbjuder vi även budtransporter till förmånliga priser. Oavsett om ni behöver skicka dokument eller paket kan ni lita på oss för att leverera dem säkert och i tid. Vi erbjuder även expressbud där vi kan hämta över hela Göteborg inom 15 minuter. Ni kan vara säkra på att era leveranser kommer fram snabbt och effektivt.

Kontakta oss idag för skräddarsydda företagslösningar

Vi förstår att varje företag har unika behov och Vi är här för att hjälpa er att skapa en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet. Kontakta oss idag för att diskutera era företagsbehov och hur vi kan hjälpa er. Vi ser fram emot att få vara er föredragna transportpartner och göra er vardag enklare och smidigare.

Kontakta oss på info@minitaxi.se.

Kontakt

Besöksadress:
Utängarna 23
417 05 Göteborg

E-post: info@minitaxi.se

Ladda ned vår app! 

Följ oss! 

Copyright © MiniTaxi